Verzendingen

Personnage doet er alles aan in de mate van het mogelijke om jouw favoriete kledingstuk zo snel mogelijk tot bij jou te krijgen!

Levering aan huis

Als u kiest voor een levering aan huis, wordt het artikel dat u heeft gekocht zo spoedig mogelijk bij u geleverd, ten laatste dertig (30) dagen na de sluiting van de overeenkomst. Hiervoor doet Personnage  beroep op de externe onderaannemer (transporteur) BPost, en PostNL.  Deze levert het aangekochte artikel tot aan de drempel van de voordeur, tijdens de week en binnen de gebruikelijke werkuren.

Doordat de klant aangeeft te opteren voor verzending, verklaart de klant kennis genomen te hebben van de algemene voorwaarden van BPost en PostNL.  (Deze voorwaarden kan je terug vinden op de site van BPost en PostNL zelf)

De verzendkosten worden berekend naargelang het land waarin geleverd wordt en worden bij de check out bij gerekend.

Wij hanteren een gratis levering policy voor bedragen hoger dan 100 euro. (Enkel voor België en Nederland)

Onder de 100 euro wordt er 4.95 euro bij gerekend.

Bij levering op een gemeenschappelijk adres stemt u er uitdrukkelijk mee in dat Personnage de bestelling levert op het gemeenschappelijke adres zoals vermeld in de bevestigingsmail. Personnage kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden door het feit dat de bestelling niet aan uzelf werd overhandigd, maar aan een medebewoner/kennis/familielid.

Door de aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden stemt u ermee in dat de bestelling door derden in ontvangst genomen kan worden, maar uitsluitend op uw risico.

Je kan best rekening houden met het feit dat er geen levering aan woonplaats wordt uitgevoerd op zaterdag of zondag en wettelijke feestdagen. Bij overschrijding ervan kan de klant Personnage contacteren om een nieuwe leveringstermijn overeen te komen, doch dit kan nooit aanleiding geven tot schadevergoeding, noch tot prijsvermindering, noch tot verbreking van de overeenkomst.

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België, Nederland. Voor verzendingen naar andere landen gelieve contact op te nemen met info@personnage.be.

Levering in de winkel

Als u besluit uw bestelling af te halen in de winkel, (Kievitlaan 7, 2960 Sint-Job-in-‘t-Goor, België) stuur ons dan een mailtje naar info@personnage.be om een datum en tijdstip af te spreken om jouw favoriete kledingstuk zo snel mogelijk te komen ophalen. De bestelde artikels worden in de winkel gereserveerd gedurende 30 (dertig) dagen na de verzending van de bevestigingsmail. De uiterste datum om de bestelling af te halen, eveneens andere details voor de afhaling in de winkel, worden u meegedeeld in de bevestigingsmail. Als de artikels niet meer voorradig zijn, brengt Personnage de klant hiervan onverwijld op de hoogte. De ontvangst in een winkel staat gelijk aan levering.

De levering van elke nieuwe bestelling zal kunnen worden opgeschort ingeval van laattijdige betaling van een vorige bestelling en dit, niettegenstaande de bepalingen van de onderhavige voorwaarden.