Over ons

Personnage is een unieke webshop waarbij we de nadruk leggen op een totale belevingservaring en het plezier van online kleding te kopen!

Wij willen onze klanten tegemoetkomen die naast het online shoppen ook de behoefte hebben om onze kleding te passen, uit te proberen, te voelen…

Dit alles gebeurt in een apart winkeltje bij ons thuis waar je onze kleding kan komen bewonderen in een gezellige, aangename en huiselijke sfeer.  

Heb je iets op onze webshop gezien dat je toch graag eerst eens wil passen voor dat je het wil kopen geef ons dan een seintje en wij houden het graag voor jou opzij. 

Ook kan je alle producten die je op onze webshop besteld gratis bij ons thuis komen ophalen en/of retourneren. Zo proberen wij het online gebeuren persoonlijk en transparant te houden.

Graag nodigen wij jullie dan ook uit om tijdens onze openingsuren eens binnen te springen voor gezellig een glaasje met ons mee te drinken, onze new arrivals te bewonderen en plezier te beleven aan het winkelen.

Wij willen graag met veel enthousiasme onze passie voor mode en outfits samen te stellen op jullie overbrengen!

We kijken er naar uit om jou te mogen bijstaan bij het aanvullen van je bestaande garderobe of om een hele nieuwe kledingstijl aan te durven.

Onze mooie stoftexturen, snitlijnen, modekennis en onze passie voor kledij staan garant voor een tevreden klant!